UPRAVNI ODBOR

_VID9921

Goran Medić, predsednik društva BASS in direktor ajdovskega Fructala, že več kot 5 let živi in dela v Sloveniji. Pred tem je bil več kot 10 let na managerskih in vodilnih funkcijah v ITM Group v Srbiji in regiji, tako da dobro pozna obe gospodarski okolji in ima razvejano mrežo poznanstev v obeh državah.

Več o Goranu

goran.medic@drustvo-bass.si

Tomaž Kavčič je pesnik okusov, tehnologij kuhanja in vrhunskih sestavin v gostilni Pri Lojzetu, ki že dvajset let domuje na prekrasnem Dvorcu Zemono. Je inovativni slovenski kuhar, ki spoštuje tradicijo, poznan tudi izven naših meja. Je podpredsednik društva BASS, v letu 2017 pa je postal še častni konzul Republike Srbije v Sloveniji.

Več o Tomažu

tomaz.kavcic@drustvo-bass.si

Urša Manček se že več kot 18 let ukvarja s komunikacijami, marektingom in odnosi z javnostmi. Delovala je v različnih panogah, od mobilnih telekomunikacij, FMCG do finančne industrije, trenutno pa preko svojega podjetja svetuje in izvaja komunikacijske aktivnosti za različne naročnike.

Več o Urši

ursa.mancek@drustvo-bass.si