Kresna noč v Ljubljani

18.6.2019 smo se člani Društva BASS udeleželi humanitarne prireditve Kresna noč za pomoč družinam v stiski, ki jo tradicionalno organizira Lions klub Ljubljana Ilirija, letos pa je bila častna pokroviteljica prireditve nj.eksc. Zorana Vlatković, veleposlanica Srbije v Sloveniji. Rdečo nit dogodka je predstavljal film Montevideo, Bog te video, režiserja Dragana Bjelogrlića in avtorja glasbe Roberta Pešuta – Magnifica.

Neformalno srečanje v eVinu v Ljubljani

7.5.2019 smo se srečali na našem prvem neformalnem srečanju v vinskem baru eVino, ki smo ga popestrili z zanimivim izobraževanjem o pomenu uprabe pravih kozarcev za posamezno vino. Naš gostitelj, Gašper Čarman, dvakratni najboljši sommelier v Sloveniji, je na zanimiv in poučen način prikazal, kako oblika kozarca vpliva na okus in kakovost izkušnje pokušanja vina.

1. redno srečanje članov v 2019

22.3.2019 smo se člani Društva BASS srečali na prvem rednem srečanju, ki je potekalo v Dvorcu Zemono. Zečeli smo z redno skupščino, potrdili finančne izkaze, poročilo o delu in načrte za 2019. Srečanje smo obogatili s predavanjem o digitalni transformaciji, zanimivi poslovni temi, ki jo je predstavila naša članica Ksenija Škrlij iz Nubisa.

Poslovni forum Srbija – Slovenija

28.1.2019 – Gospodarska zbornica Slovenije in Privredna komora Srbije sta v okviru uradnega obiska predsednika Republike Slovenije g. Boruta Pahorja z izhodno poslovno delegacijo pri predsedniku Republike Srbije g. Aleksandarju Vučiću v Beogradu organizirali Poslovni forum Srbija – Slovenija, ki se ga je udeležilo kar 400 podjetij. To je največji forum v Beogradu dosedaj, ki so se ga udeležili tudi številni člani našega Društva, med njimi tudi podpredsednik Društva BASS in častni konzul Republike Srbije v Sloveniji Tomaž Kavčič.