1. redno srečanje članov v 2019

22.3.2019 smo se člani Društva BASS srečali na prvem rednem srečanju, ki je potekalo v Dvorcu Zemono. Zečeli smo z redno skupščino, potrdili finančne izkaze, poročilo o delu in načrte za 2019. Srečanje smo obogatili s predavanjem o digitalni transformaciji, zanimivi poslovni temi, ki jo je predstavila naša članica Ksenija Škrlij iz Nubisa.

Poslovni forum Srbija – Slovenija

28.1.2019 – Gospodarska zbornica Slovenije in Privredna komora Srbije sta v okviru uradnega obiska predsednika Republike Slovenije g. Boruta Pahorja z izhodno poslovno delegacijo pri predsedniku Republike Srbije g. Aleksandarju Vučiću v Beogradu organizirali Poslovni forum Srbija – Slovenija, ki se ga je udeležilo kar 400 podjetij. To je največji forum v Beogradu dosedaj, ki so se ga udeležili tudi številni člani našega Društva, med njimi tudi podpredsednik Društva BASS in častni konzul Republike Srbije v Sloveniji Tomaž Kavčič.

Novembra smo bili v Beogradu

Slika iz BGNovembrsko srečanje članov in članic Društva BASS je potekalo v Beogradu. Po večernem ogledu nogometne tekme Crvena Zvezda Liverpool, smo se naslednji dan srečali z našimi člani iz Srbije in predstavniki Slovenskega poslovnega kluba v Klubu Poslanika Beograd.