Prvo srečanje članov društva BASS

3.3.2017 – Prvo srečanje članov društva BASS

Društvo BASS je bilo ustanovljeno v mesecu februarju z namenom, da postane pomembna podpora pri integriranju gospodarske in podjetniške iniciative na relaciji Slovenija – Srbija in obratno. Temeljno poslanstvo društva BASS je namreč pomoč pri vzpostavljanju povezav, poslovnega sodelovanja in tesnejšega povezovanja med člani društva kakor tudi aktivno spodbujanje izboljšanja kakovosti gospodarskega sodelovanja in dobrih poslovnih praks skozi organizacijo srečanj, strokovnih predavanj, seminarjev in konferenc.

Goran Medić, predsednik upravnega odbora društva BASS, sicer pa direktor Fructala, je pojasnil namen ustanovitve društva BASS: »Že več kot 5 let živim in delam v Sloveniji, tako da dobro poznam potrebe in izzive, ki se pojavljajo pri tujih investicijah. Poleg tega sem bil pred tem več kot 10 let na managerskih pozicijah v Srbiji in širši regiji. V toku moje kariere sem tako spoznal, da manjka neka struktura pri vzpostavljanju povezav in poslovnega sodelovanja med subjekti v regiji. Zato je sedaj tukaj BASS.«

Udeležence je nagovoril tudi ambasador Republike Srbije v Sloveniji, g. Aleksandar Radovanović, ki je poudaril: »Zelo vesel sem ustanovitve društva BASS, saj verjamem, da bo pomembno pripomoglo h kakovostnejšem gospodarskem sodelovanju med Slovenijo in Srbijo. Obstaja namreč velik interes za poslovno sodelovanje podjetij iz Srbije tukaj, v Sloveniji, kakor tudi v obratni smeri. Vesel sem tudi, da smo se srečali v tako prijetnem ambientu Dvorca Zemono.«.

Upravni odbor društva, poleg predsednika društva – Gorana Medića, sestavljata še Tomaž Kavčič, podpredsednik društva, ki je poznan kot inovativni slovenski kuhar v Gostilni pri Lojzetu na Dvorcu Zemono, kjer je tudi sedež društva BASS; ter Urša Manček, sicer lastnica komunikacijske agencije Diogena z dolgoletnimi izkušnjami s področja marketinga, odnosov z javnostmi in event managamenta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s